Referenties

WarChild, Anne Oosterbaan

Anneke heeft een afdeling overstijgend proces geoptimaliseerd. Complexe materie voor een buitenstaander, waarbij haar doortastendheid, flexibiliteit en doorzettingsvermogen goed van pas kwamen. Enkele snel geïdentificeerde ‘quick fixes’ leidden tot verhoogde efficiëntie zonder bijkomende kosten. Voor echte optimalisatie bleek echter een aanpassing in de software nodig. Anneke heeft deze investering onderbouwd en het potentieel uitgewerkt, met als resultaat dat het management niet anders kon dan de noodzaak hiervan inzien. Een bijzonder resultaat voor een organisatie die het laag kostenbeleid hoog in het vaandel heeft staan!


 

Koelplan, Remco Dusschooten

Anneke Boonstra heeft bij Koelplan het project Lean Werken opgezet. Zij heeft haar rol als projectleider op een goede doortastende wijze uitgevoerd. Een zeer geslaagd project afgeleverd en een “Lean” bedrijf achter gelaten.


 

Altrecht, Wanda Link

Anneke is procesgericht, denkt strategisch, werkt planmatig en snel. Zij ging voor werkbaarheid, uniformiteit in werkwijze en helderheid over wie wat doet en waar verantwoordelijk voor is.


 

Altrecht, Peter Bremers

Goeie, duidelijke en resultaatgerichte adviseur én leidinggevende, met aandacht voor de menselijke maat. Loyaal en nauwgezet. Heeft een lange adem en zorgt ook dat zaken na ontwerp en invoering blijven draaien en geborgd zijn.